Blog

Quins serveis oferim?

Els nostres serveis estan enfocats a la gestió de la venda i lloguer d’immobles però també oferim la intermediació per a contractar assegurances d’impagament de lloguers amb les millors cobertures i preus, així com per a donar facilitats de finançament als compradors que ho necessitin.

També oferim la possibilitat de sol.licitar peritatges oficials a molt baix cost en cas de necessitar valorar immobles per herències, divorcis,…

El nostre tret diferencial és la proximitat. I és que sense tenir local físic, estem al costat en tot moment en el procés de venda / compra / lloguer del seu immoble i oferim un servei personalitzat a les necessitats de cada client.

Com a exemple de la personalització dels serveis que oferim, trobem la gestió dels lloguers que, en funció del tipus de servei requerit, es poden triar opcions molt econòmiques però que permeten tenir la màxima seguretat als propietaris a l’hora de llogar el seu habitatge.

No dubteu en consultar-nos i us comentarem les diferents opcions que oferim per poder escollir la que millor us escaigui i s’adapti a les vostres necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *